Filters

Jouw installatie extra beschermen of de kwaliteit van het drinkwater uit de kraan verbeteren ? Dat kan met onze filtersystemen.

Met een Hydroclean vuilfilter hou je de onzuiverheden uit het leidingwater tegen, bijvoorbeeld sedimentdeeltjes die tijdens werken aan de leidingen van de openbare waterdistributie zouden kunnen terechtkomen.

Of wil je beter en lekker drinkwater uit de kraan door verwijdering van bijvoorbeeld de chloor en organische moleculen? Hiervoor zorgt onze Hydropure drinkwaterfilter op basis van actieve kool filtratie.

De Hydro@Home filtersystemen passen perfect bij de Hydrosoft waterverzachters en werken net als deze zonder elektriciteit. Zo verklein je drastisch je ecologische voetafdruk. Ontdek de voordelen van ons volledig gamma hieronder

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Jong gezin

Ons gamma filtersystemen

In de rubriek filtersystemen zie je hoe je jouw installatie extra kan beschermen met een Hydroclean vuilfilter of voor lekker en zuiver drinkwater uit de kraan kan zorgen met een Hydropure drinkwaterfilter.

 • Filters betalen zichzelf terug.  De vuilfilters (sedimentfilters) beschermen uw waterontharder en andere toestellen tegen vuildeeltjes die soms in het leidingwater kunnen voorkomen, bijvoorbeeld nadat er werken werden uitgevoerd in het openbaar distributienetwerk door door de watermaatschappij. Deze zullen dan ook langer meegaan en u vermijd eventuele herstellingskosten.
 • Met een drinkwaterfilter heb je dan weer geen flessenwater meer nodig. Kraanwater: het is immers véél goedkoper dan flessenwater. Om u een idee te geven: als u elke dag één liter kraanwater drinkt, bespaart u op die manier zo’n 200 euro per jaar.
 • Kraanwater drinken is niet enkel goedkoper, tegenwoordig is het zelfs hip en trendy. De vele herbruikbare waterflessen die je overal ziet opduiken zijn er de getuigen van.
 • Maar kraanwater mag gerust nóg aan populariteit winnen. Zo is het heel wat duurzamer dan mineraalwater uit flessen omdat het zonder verpakking tot bij u thuis wordt geleverd. Water bottelen en transporteren heeft een hoge milieukost, die u zo makkelijk kunt vermijden. Evenals de berg afval.
 • U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over de kwaliteit: kraanwater is op z’n minst even veilig als water uit flessen. In België wordt leidingwater op maar liefst 67 punten gecontroleerd. U kunt er dan ook zeker van zijn dat kraanwater geen schadelijke stoffen bevat en dat u er niet ziek van kunt worden.

 

Onze tips voor het lekkerste kraanwater

Dan is er natuurlijk nog de smaak van kraanwater. Als u gewend bent om flessenwater te drinken, vreest u misschien dat die u niet zal bevallen. Laat dat vooroordeel u niet tegenhouden, want kraanwater kan écht lekker zijn.

Wilt u uw leidingwater nóg lekkerder maken? Dan is de installatie van een waterontharder gecombineerd met een Hydropure zeker een aanrader. Water waar de kalk uitgefilterd is, heeft namelijk een zachtere smaak dan hard kraanwater. De Hydropure filter met actieve kool verwijdert dan weer  alle onaangename smaken en geuren uit het leidingwater. In deze animatievideo vindt u meer informatie.

Zo wordt uw drinkwater extra lekker, maar ook uw koffie, thee en andere bereidingen. En dit gedurende lange tijd zonder vervanging van dure, milieu-onvriendelijke filtercartridges. Schol!

 Neem gerust hieronder al even een kijkje, maar onze specialisten zullen je graag adviseren over de best aangepaste keuze voor jouw specifieke situatie.

Filtersystemen
CF 100 M
Ontdek onze filters
Hydrosoft 100 Simplex Series
Hydrosoft 100 M
Ontdek onze waterverzachters
Hydrosoft 200 Duplex Series
Waterverzachter Hydrosoft 200BL vooraanzicht met deksel
Ontdek onze waterverzachters

Waarom kiezen voor Hydro@Home?

Fits your home. Fits every home.

Small is beautiful

 • Compacte toestellen, grootse prestaties
 • Passen in de kleinste ruimte

Zonder electriciteit

 • Geen energieverbruik
 • Eenvoudige plaatsing zonder stopcontact
 • Extra veilig

Made in Belgium

 • Hoog kwalitatieve waterontharders en filters,  100% in België geproduceerd
 • Locale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk
 • Hydro@Home is een gamma van Delta Water Engineering