FITS YOUR (home) BUSINESS
FITS EVERY (home) BUSINESS

Hydro@Home vindt niet alleen een plaatsje in elk huis, maar ook steeds meer een belangrijke plaats bij heel wat bedrijven en bekende merken. Logisch, want in een tijdperk waarin ‘ESG’ hopelijk niet langer holle begrippen zijn, geeft Hydro@Home écht invulling aan de begrippen ‘Environmental, Social, Governance’.  Ons verhaal sluit perfect aan bij het aanbod dat hedendaagse firma’s zoeken: een ecologische oplossing , lokaal geproduceerd met aandacht voor het sociaal welzijn en onze maatschappij. Hydro@Home zijn toonaangevende waterbehandelingsproducten die je energie besparen en zorgen voor perfect behandeld water. Of je nu een dienstenbedrijf bent, een horeca-zaak uitbaat of een productiefaciliteit runt? Perfect behandeld water is cruciaal in elk aspect van je operationele bedrijfsvoering.

Met ruim 30 jaar ervaring, een uitgebreid R&D team, Belgische productie en een lokaal technisch service team, ondersteunt het Hydro@Home jouw vraag met een oplossing op maat. En binnen ons industrieel aanbod volgen we net dezelfde Hydro@Home filosofie: compacte oplossingen zonder elektriciteit die je eenvoudig toelaten om te schalen. Zo past Hydro@Home B2B in elk bedrijf, op elke plaats. Ontdek enkele van onze B2B referenties.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Contacteer ons. We helpen je graag verder.

NOVOTEL
Luxemburg

LA RÉSERVE
Knokke

AZ SINT-LUCAS
Gent

WATERLOO DISTILLERY
Waterloo

FEDASIL KLEIN KASTEELTJE
Brussel

B2B Referenties
Hydro@Home

B2B Referenties
Hydro@Home

B2B Referenties
Hydro@Home

Heb je een vraag?
Wil je graag een offerte?

Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag?
Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk