Laat de gratis watertest doen en kom te weten hoeveel kalk er bij jou thuis in het water zit

In sommige regio’s in België zit er veel kalk in het leidingwater. En kalkaanslag is slecht voor je leidingen en apparaten. Als je je vaak wast met hard water, kun je er bovendien een droge huid van krijgen en heb je meer kans op huidirritaties. Je kunt dit verhelpen door een waterontharder aan te sluiten op de waterleiding.

Vraag een watertest aan​

Wil je weten hoeveel kalk er bij jou thuis in het leidingwater zit? Vul het formulier in en vraag een gratis watertest aan. Dan meten wij snel en eenvoudig de hardheid van het water voor jou.

Ecologische waterontharders

Vallen de resultaten van je watertest tegen? Een waterverzachter van Hydro@Home ontkalkt het leidingwater, waardoor er zacht water uit je kraan stroomt. Zo vermijd je kalkaanslag en zal je huid weer zijdezacht aanvoelen. Hydrosoft waterontkalkers zijn zo compact dat ze in elk huis passen. Bovendien zijn de ontharders van Hydro@Home ecologisch én economisch. Ze worden namelijk volledig in België geproduceerd en werken zonder stroom.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de prijs of werking van een waterontharder. We helpen je graag verder.

Vraag een gratis watertest aan