Profiteer nu van onze unieke actie!

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home waterontharder jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect zacht en drinkbaar water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen!

Jouw voordelen

Ontdek de unieke voordelen van Hydro@Home waterontharders.
Bestel jouw Hydro@Home waterontharder vóór 1 mei 2023 en geniet van deze unieke voordelen!

01
250€ voordeel

Ontvang 250€ korting op jouw Hydro@Home waterontharder bij aankoop voor 1 mei 2023.

02
Gratis Plaatsing

Gratis standaard plaatsing van jouw waterontharder, een snelle en correcte gratis service op maat van jouw woning.

03
Gratis installatie

Gratis installatie van jouw waterontharder. We ontzorgen je en zetten je op weg met de correcte instellingen en restharheid op basis van de waterhardheid bij jou thuis.

Hydro@Home is jouw waterontharder
zonder elektriciteit.

Een Hydro@Home waterontharder werkt altijd zonder elektriciteit. Een bewuste keuze! Zo verklein je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar verlaag je bovendien de elektriciteitsfactuur. Met Hydro@Home kies je voor de milieuvriendelijkste waterontharder op de markt. Dat is onze garantie! Hydro@Home waterontharders zijn bovendien zo compact dat ze in elke situatie en in elke omgeving een oplossing bieden. Wist je dat onze Simplex waterontharder jouw gezin 1.500 liter zacht water per uur levert? Heb je meer water nodig? Met onze Duplex waterontharder zorgen we per uur voor 2.600 liter onthard water.

Een Hydro@Home waterontharder
helpt je gezin besparen!

bespaar energie

Een Hydro@Home waterontharder stopt kalkafzetting. Door het tegengaan van calcium en magnesium in jouw warmwatertoestellen (wasmachine, vaatwasser, koffieapparaat,….) kan je tot 20% besparen op de energiefactuur. De levensduur van elektrische boilers en gasketels wordt verlengd en je apparaten werken efficiënter!

Minder onderhoud

Hydro@Home waterontharders vragen minder onderhoud. Een normaal gezin spendeert jaarlijks gemiddeld 200€ aan het vervangen of herstellen van kranen, douchekoppen, waterleidingen, verwarmingselementen en warmwatertoestellen.

Bespaar op zeep, shampoo & schoonmaakmiddelen

Wist je bovendien dat een gezin jaarlijkse gemiddeld circa 420€ aan zeepproducten en detergenten in huis haalt. Een Hydro@Home Waterontharder vermijdt kalkaanslag op het sanitair en helpt je besparen op onderhoudsproducten. Denk daarbij ook aan douchegel, shampoo en badzeep. Huid en haar voelen dankzij je waterontharder zachter aan. Je wasgoed wast even goed bij lagere temperaturen én met minder middelen. Kortom: een Hydro@Home waterontharder halveert het verbruik van detergenten en zeepproducten!

Jong gezin

Goed voor je portemonnee

Alle voordelen in acht genomen en rekening houdend met de stijgende energieprijzen, bespaart een Hydro@Home waterontharder je gezin tot 1.000€/jaar. Hydro@Home is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook héél goed voor jouw portemonnee. Profiteer vandaag nog van onze unieke actie.

Perfect drinkwater met de Hydro@Home drinkwaterfilter.

Kraanwater is perfect drinkbaar. Met jouw gratis Hydropure drinkwaterfilter maken we je drinkwater nog beter! De Hydro@Home Hydropure filter met actieve kool, verwijdert alle onaangename smaken en geuren uit jouw leidingwater. Drink je elke dag één liter kraanwater, dan bespaart je zo’n 200 euro per jaar. Kraanwater drinken is bovendien veel duurzamer dan mineraalwater uit flessen. Plastic flessen zijn niet alleen slecht voor het milieu. Het bottelen en transporteren vraagt een hoge milieukost. Dankzij de Hydro@Home Hydropure drinkwaterfilter tap je perfect én ecologisch drinkwater uit je kraan.

Waterontharders & drinkwaterfilters
van bij ons, Made in Belgium

Met een Hydro@Home waterontharder en drinkwaterfilter haal je een uniek Belgisch product in huis. Hydro@Home waterontharders worden van A tot Z geproduceerd bij jou in de buurt. Zo dragen wij bij tot de lokale economie. Bovendien hebben we oog voor sociale tewerkstelling. De Hydro@Home productie gebeurt in samenwerking met het maatwerkbedrijf De Brug vzw uit Mortsel (Antwerpen). Dit non-profit maatwerkbedrijf geeft zinvol werk aan 320 mensen die soms moeilijk een plaats vinden in het reguliere arbeidscircuit. Dankzij die lokale productie behouden we de volledige controle over de kwaliteit. Door de nabijheid van onze productieplaats staan wij als producent erg dicht bij jou als consument. Zo geniet je altijd van een transparante en snelle service.

Geniet nu van onze Unieke Actie.

Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag? Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Video afspelen

Waarom kiezen
voor
Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home waterontharder jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect zacht en drinkbaar water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!