De Hydro@Home Filter: de perfecte match met uw Hydro@Home-waterontharder

Hydroclean prefilter

Dat een Hydro@Home-waterontharder u heel wat poetswerk bespaart, hoeven we u niet meer te vertellen. Maar misschien vraagt u zich af hoe u de ontharder zélf schoonmaakt. Kom alles te weten over de Delta Filter in dit artikel!

Maak het verschil met een filter op uw waterontharder

Hydro@Home-waterontharders zouden niet compact en innovatief zijn als we geen passende oplossing hadden om uw waterontharder schoon te houden. De buitenzijde is een fluitje van een cent. Al naargelang de plaats waar uw ontharder staat kunt u het toestel met een vochtig doekje schoonvegen.
Voor de binnenkant lijkt schoonmaken misschien overbodig, maar niets is minder waar. Wanneer er in uw buurt wegenwerken gaande zijn, kan het bijvoorbeeld voorvallen dat het leidingwater vervuild raakt, met alle gevolgen van dien. De Delta Filter haalt gelukkig zwevende vuildeeltjes uit de waterleidingen. Zo voorkomt u niet alleen dat die in uw waterontharder terecht komen, maar ook in uw kraantjeswater, vaatwasmachine, boiler en wasmachine.

Eenvoudig te installeren

De Hydro@Home Filter bestaat in twee versies: een met twee vrouwelijke ½ duimse aansluitingen en een met twee mannelijke ¾ duimse aansluitingen. Omdat de filter 360° kan draaien, valt hij probleemloos te installeren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. U hebt bovendien niet veel ruimte nodig. De filter meet slechts 17 x 6,6 x 12 cm.

Delta Filter: compact en zelfreinigend

Hoewel hij compact is, filtert de Hydro@Home Filter probleemloos 4,4 m³ tot 5 m³ water per uur. Hij kan ook tegen een stootje en kan tot 45 bar aan. Als u bedenkt dat de gemiddelde waterdruk tussen 1,5 en 6 bar ligt, betekent dit dat de Hydro@Home Filter haast onverwoestbaar is. Dankzij de zelfreinigende ROTA FLUX-technologie heeft u er amper omkijken naar. De roterende stroom van het water zorgt ervoor dat vuildeeltjes naar onder in de filterbokaal geleid worden, zodat het roestvrije filtergaas te allen tijde vrij blijft. Wanneer u vuil uit de filter wil verwijderen, schroeft u de purgeerdop onderaan gewoon los. Ondertussen zorgt een bypass-kraan ervoor dat de watervoorziening gewaarborgd blijft.

Heeft u vragen over de Hydro@Home Filter? Neem gerust contact op!