Kleine waterontharder

Je wil graag een waterontharder maar heb je wel genoeg plaats? Hydro@Home heeft voor elke gezinssituatie een oplossing. De kleine en compacte Hydro@Home waterontharders passen perfect op de grond, in een meterkast of aan de wand. Zelfs een flexibele opstelling waarbij waterontharder en zoutreservoir gescheiden zijn, behoort tot de mogelijkheden. We bewijzen jou graag dat kleine waterontharders zelfs performanter zijn dan grote waterontharders.

In de afgelopen jaren zien we een duidelijke evolutie van huishoudelijke toestellen: ze worden intelligenter, compacter en duurzamer. Ook waterverzachters hebben deze evolutie doorlopen. Waar we normaal gezien een grote ruimte dienden te voorzien dichtbij de waterteller, is vandaag een kleine ruimte in de kast voldoende. Hoe is het mogelijk dat de waterverzachters zo compact zijn geworden? Is de performantie even goed? Gaan ze evenlang mee?

Superieure kleine harsen in kleine waterontharder

De kleine en compacte Hydro@Home waterverzachters bevatten moderne harsen van industriële kwaliteit met een hoog ionenwisselend vermogen. Door de compacte stapeling ontstaat er geen kanaalvorming en is er minder spoelwater (en zout) nodig. Moderne waterverzachters zijn compact, erg efficiënt, spaarzaam met zout en ze hebben een langere levensduur.

Traditionele waterontharders hebben veel grotere harsen, wat vergelijkbaar is met het onder water houden van een zak voetballen en een zak knikkers. Het totale oppervlak van de knikkers in contact met het water is veel groter.

Dankzij de superieure kleine harsen kunnen Hydro@Home waterontharders zoveel ontharden als traditionele ontharders met grote harsflessen, ondanks hun compacte formaat. Ze zijn even krachtig, maar compacter en dus efficiënter.

video resin screenshot

Essentiële onderdelen in kleine waterontharder zitten standaard ingebouwd

De automatische kleppen, interne aansluitingen en zelfs de bypass zijn standaard ingebouwd bij elke waterverzachter, zodat alles netjes in de behuizing past en de installatie erg eenvoudig is. In ons gamma huishoudelijke waterontharders hebben we een aantal erg kleine compacte waterontharders zoals de Hydrosoft 100M, Hydrosoft 100BS en Hydrosoft 100B die u makkelijk aan de muur, in een kast of zelfs onder een schap kunt installeren.

Geoptimaliseerd zoutreservoir voor kleine waterontharder

Voor erg kleine ruimtes in een appartement is het zelfs mogelijk om het zoutreservoir op een aparte plaats te zetten, tot 3m van de waterontharder. Zo bieden we een oplossing voor iedere situatie en elk gezin.

Duurzame behuizing voor kleine waterontharder

De behuizing voor de kleine waterontharders is gemaakt van stijlvol maar stevig POM plastic, dat bekend staat om zijn hardheid en bestand is tegen een eventuele impact om alle onderdelen te beschermen en een lange levensduur van het toestel te garanderen.

Plaatsing
van kleine
waterontharder

De kleine Hydro@Home waterontharders zonder elektriciteit kan je op verschillende plaatsen in jouw huis of appartement installeren, de plaatsing hangt grotendeels af van de locatie waar je nood hebt aan zacht water:

  • Achter de watermeter
  • Op zolder
  • In een meterkast
  • Onder de trap
  • In een kruipruimte
  • In de kelder
  • In een keukenkast
  • In de badkamer
hydro@home device installed in grarage

Geen stopcontact nodig

Heb je geen stroomvoorziening? Geen probleem, alle Hydro@Home waterontharders werken zonder elektriciteit. Dit is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

hydro@home device mounted on wall 2

Afvoer

Waterontharders hebben een afvoer nodig. Is dit niet aanwezig, dan plaatsen we een leiding van het toestel tot de dichtstbijzijnde afvoer.

Conclusie: kleine waterontharders zijn performant

Klassieke waterontharders zijn groot omdat ze een zwak en verouderd ontwerp hebben. “Bigger is not better”. Compacte kleine waterontharders zijn een bewijs van een innovatief ontwerp door het ontbreken van complexe aansluitingen die vaak veel plaats innemen. De superieure industriële harsen maken een kleine harsinhoud mogelijk waardoor onze waterontharders klein,compact en duurzaam zijn.

Vraag een
offerte aan

Heb je een vraag?
Wil je graag een offerte?

Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag?
Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk