Hydro@Home wordt lokaal geproduceerd in het maatwerkbedrijf De Brug in Mortsel (Antwerpen). Onze hydraulische toestellen hebben geen elektriciteit nodig. Kiezen voor Hydro@Home is kiezen voor de waterverzachter met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Hydro@Home wordt geproduceerd door Delta Water Engineering in Antwerpen en is onderdeel van Pollet Water Group, een vooraanstaand bedrijf in de waterbehandelingssector. Dit Belgisch bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Waregem en telt 1.400 medewerkers verspreid over 40 bedrijven en 25 landen.

PWG-Corporate-SOCIAL-EMPLOYMENT_assembling_person

Made in Europe
Made in Belgium

De innovatieve Hydro@Home waterontharders en filters zijn een op en top Belgisch – Europese producten. Niet alleen doordat ontwikkelaar en fabricant Delta Water Engineering een gerenomeerd Belgisch bedrijf is, maar ook omdat de productie gebeurt in samenwerking met maatwerkbedrijf De Brug vzw uit Mortsel. De hoofdverdeler voor Belux is bovendien het Belgische familiebedrijf GH Systems. De productie en distributie van Hydro@Home waterontharders is bijgevolg een verhaal van kansen voor de lokale economie. En daar zijn talloze voordelen aan verbonden!

Bij ons geproduceerd
met sociale tewerkstelling

Hydro@Home wordt lokaal geproduceerd in het maatwerkbedrijf De Brug in Mortsel (Antwerpen). Dit non-profit maatwerkbedrijf geeft zinvol werk aan 320 mensen die moeilijk een plaats vinden in het reguliere arbeidscircuit.

Dankzij de productie, assemblage, testing, verpakking en logistiek in samenwerking met De Brug vzw blijven Hydro@Home waterontharders en filters een uniek Belgisch product en kunnen we garanderen dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Elke stap van het productieproces wordt nauw opgevolgd om een correcte werking van onze producten te garanderen.

Lokale productie:
niets dan voordelen

De lokale ontwikkeling en productie heeft niets dan voordelen.

  • Hoogkwalitatief materiaal: niet alleen zijn de componenten van onze waterontharders bijzonder duurzaam, de onthardingscapaciteit van onze harsen is ook ongeëvenaard. En met de lokale productie in eigen beheer behouden wij een volledige controle over de kwaliteit. Elk toestel wordt trouwens individueel getest voordat het de fabriek verlaat.
  • Snelle service: door de nabijheid van onze productieplaats staan wij als producent erg dicht bij u als consument. Zo profiteert u van een transparante en snelle service.
  • Ecologische voordelen: onze producten hoeven niet van de andere kant van de wereld te komen om tot bij u thuis te geraken. Ze werken bovendien erg zuinig en zonder electriciteit.
  • Lokale en sociale tewerkstelling: Hydro@Home waterontharders worden van A tot Z geproduceerd bij u in de buurt. Zo dragen wij bij tot de lokale economie. Bovendien hebben we oog voor sociale tewerkstelling.
  • Producten aangepast aan de lokale marktbehoeften: fabricant Delta Water Engineering beschikt over de juiste knowhow en middelen om Research & Development in huis te houden, en dat is cruciaal. Want hoewel de Hydro@Home watersofteners en filters een heuse succesformule zijn, blijven we elke dag zoeken naar manieren om onze producten te verbeteren.


Kortom, met Hydro@Home waterontharders en filters haalt u een uniek Belgisch product in huis. Wilt u ook genieten van zacht en zuiver water zonder zorgen? Kies dan voor Hydro@Home.

Delta Water Engineering, de fabrikant van Hydro@Home, en Belux-distributeur GH Systems zijn lid van de Belgische beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven Aqua Belgica.

Leden van Aqua Belgica zijn verplicht de gedragscode van de federatie te respecteren. Volgens deze deontologische code moeten zij :

 • de wetgeving en de regels van de kunst eigen aan het beroep respecteren.
 • zich onthouden van elke ongeoorloofde en oneerlijke concurrentie, zich onthouden van elke bedrieglijke handelspraktijk.
 • alleen producten en toestellen verkopen en plaatsen die aan de noden voldoen van de gebruiker en de gemeenschap.

   

De gedragscode is voor alle leden van Aqua Belgica bindend in hun beroeps- en handelsactiviteiten, zowel op het Belgisch grondgebied als in het buitenland.

Vraag hier je gratis
watertest aan

Wil je weten hoe hard het water bij jou thuis is ? Klik hieronder, vul je gegevens in en wij meten het gratis met een snelle en doeltreffende watertest.

Blog

Op regelmatige basis posten we interessante weetjes over waterbehandeling.
Lees hier onze laatste berichten.

Natalia, Tom Waes, Sean Dhondt, Walter Grootaers, … U hebt ze een tijd geleden ongetwijfeld gezien: de rits BV’s die met de hashtag #ikdrinkkraanwater op...
Niets zo gezond als verse groenten en fruit … op voorwaarde dat u ze grondig wast natuurlijk. Dankzij onze tips verwijdert u niet alleen alle...
In oude huizen zijn soms nog loden leidingen aanwezig. Als er lood van die buizen in uw drinkwater terechtkomt, kan dat de gezondheid van u...