Over ons

De innovatieve Hydro@Home waterontharders zijn een op en top Belgisch product. De productie gebeurt in samenwerking met maatwerkbedrijf De Brug vzw uit Mortsel en is bijgevolg een verhaal van kansen voor de lokale economie. En daar zijn talloze voordelen aan verbonden!

Over Hydro@Home
waterontharders

Het Belgische karakter van Hydro@Home is een weloverwogen keuze. Om ons te onderscheiden van de talloze elektrische waterontharders die door slechts enkele fabrikanten ter wereld worden geassembleerd en vervolgens in verschillende behuizingen onder verschillende merknamen worden verkocht, houden we het productieproces zoveel mogelijk in eigen beheer.

We beschikken over de juiste knowhow en middelen om Research & Development in huis te houden, en dat is cruciaal. We blijven elke dag zoeken naar manieren om onze producten te verbeteren. Zo optimaliseren we de onthardingscapaciteit van onze harsen om de waterontharders nog zuiniger en milieuvriendelijker te maken.

We blijven elke dag zoeken naar manieren om onze producten nog beter te maken

Dankzij de productie, assemblage en verpakking in samenwerking met De Brug vzw blijven Hydro@Home waterontharders een uniek Belgisch product en kunnen we garanderen dat al onze waterontharders van topkwaliteit zijn. Elke stap van het productieproces wordt nauw opgevolgd om een correcte werking van onze producten te garanderen.

Omdat Hydro@Home waterontkalkers hydraulisch werken, moet elk afzonderlijk onderdeel perfect passen. Daarom gebruiken we alleen met hoogwaardig kunststof voor de behuizing en onderdelen. Bovendien wordt elke waterontharder afzonderlijk op de waterleiding aangesloten om hem te testen. Zo zorgen wij ervoor dat alleen perfect werkende apparaten de fabriek verlaten waardoor je er zeker van bent dat je het beste materiaal in huis haalt!

Als er toch iets schort, kunnen we je toestel snel repareren. Wij hoeven niet te wachten op reserve-onderdelen die van de andere kant van de wereld moeten komen, omdat we ze zelf maken. Zo kleven er ook minder schadelijke uitlaatgassen aan het transport van Hydro@Home en verlagen we onze CO2 uitstoot. De lokale verankering en korte keten zijn met andere woorden goed voor het milieu, maar leveren u nog een extra voordeel op: een bijzonder snelle service.  

De Brug icoon

Lokale productie van waterontharders: een duurzaam en maatschappelijk verhaal

De Brug in Mortsel is een maatwerkbedrijf. Wij bieden gepast en boeiend werk aan mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. Onze aanpak verenigt kwaliteit, duurzaamheid en sociaal bewustzijn. Op deze manier creëren we niet alleen lokale tewerkstelling, we helpen ook rehabilitatie en sociale integratie in de samenleving.

De Brug staat in voor heel wat stappen op vlak van logistiek en productie:

 • Inkomende en uitgaande producten opvolgen.
 • Onderdelen voor de productie bestellen.
 • Stock opvolgen.
 • Onderdelen monteren.
 • Afgewerkte eenheden testen en controleren.
 • Afgewerkte eenheden verpakken.
 • Productietools ontwikkelen.
 • Het productieproces organiseren.

De afdeling beschikt over verschillende machines:

 • Twee spuitgietmachines waarmee de verschillende onderdelen worden gegoten.
 • Twee spiegellasmachines om alle onderdelen samen te voegen tot een afgewerkt product.
 • Drie verpakkingsmachines.

Voordelen lokale productie
van waterontharders in België

De lokale ontwikkeling en productie in België heeft dus niets dan voordelen.

Hoogkwalitatief materiaal

Niet alleen is de behuizing van onze waterontharders bijzonder duurzaam, de onthardingscapaciteit van onze harsen is ook ongeëvenaard.

Snelle service

Door de nabijheid van onze productieplaats staan wij als producent erg dicht bij jou als consument. Zo profiteer je van een transparante en snelle service.

Ecologische voordelen

Onze producten hoeven geen ellenlang transport te ondergaan om tot bij jou thuis te geraken en werken bovendien erg zuinig.

Lokale & sociale tewerkstelling

Hydro@Home waterverzachters worden van A tot Z geproduceerd bij jou in de buurt. Zo dragen wij bij tot de lokale economie. Bovendien hebben we oog voor sociale tewerkstelling.

keurmerken
waterontharders

Hydro@home slaagde er als eerste en énige fabrikant ooit in om het KIWA-keurmerk te behalen voor haar waterontharders, een heuse wereldprimeur!

Kiwa bouwt aan vertrouwen door een bijdrage te leveren aan transparantie van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten, diensten en organisaties en van persoonlijke en duurzame prestaties. Ambitieus, betrouwbaar en betrokken.

Kiwa logo
kiwa certificate mockup

Haal een uniek Belgisch product in huis met
Hydro@Home Waterontharders. 

Wil je ook elke dag genieten van zacht water zonder zorgen? Kies dan voor Hydro@Home waterontharders. Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag? Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk