Over ons

Wist je dat de innovatieve Hydro@Home waterontharders zonder elektriciteit een op en top Belgisch product zijn? Delta Water Engineering uit Antwerpen staat in voor de research en ontwikkeling van de waterverzachters. De productie gebeurt in samenwerking met het non- profit maatwerkbedrijf De Brug vzw uit Mortsel (Antwerpen), wat ons productieproces transformeert tot een inspirerend verhaal van kansen voor de lokale economie en daar zijn talloze voordelen voor jou aan verbonden!

Over Hydro@Home
waterontharders

Het Belgische karakter van Hydro@Home is een weloverwogen keuze. Om ons te onderscheiden van de talloze elektrische waterontharders die door slechts enkele fabrikanten ter wereld worden geassembleerd en vervolgens in verschillende behuizingen onder verschillende merknamen worden verkocht, houden we het productieproces zo veel mogelijk in eigen beheer.

Research en development

We beschikken over de juiste knowhow en middelen om Research & Development in huis te houden, en dat is cruciaal. We blijven elke dag zoeken naar manieren om onze producten te verbeteren. Zo optimaliseren we de onthardingscapaciteit van onze harsen om de waterontharders nog zuiniger en milieuvriendelijker te maken. Wist je dat een Hydro@Home waterontharder slechts 18 liter water en 300 gr zout per regeneratie verbruikt? Vergelijk dit maar eens met andere fabrikanten.

Waterontharders zonder elektriciteit

Alle Hydro@Home Waterverzachters werken zonder elektriciteit en dus hydraulisch (via de druk van het water) met als groot voordeel dat de regeneratie alleen gebeurt op het moment dat dit effectief nodig is. Op die manier wordt geen onnodig zout en water verspild. Bovendien werkt een hydraulische waterontharder volledig zonder stroom: er is geen elektrische klok, noch andere onderdelen die op elektriciteit werken. Hydro@Home waterontharders zonder elektriciteit zijn: eenvoudig te installeren, besparen geld en energie, worden niet ontregeld door een elektriciteitspanne, en hebben een langere levensduur dan traditionele waterontharders. 

WE BLIJVEN ELKE DAG ZOEKEN NAAR MANIEREN OM ONZE WATERONTHARDERS NOG BETER TE MAKEN

Dankzij onze nauwe samenwerking met De Brug vzw, die instaat voor productie, assemblage en verpakking, behouden Hydro@Home waterontharders hun unieke Belgische karakter. Onze gedeelde inzet verzekert niet enkel de superieure kwaliteit van al onze waterontharders, maar waarborgt tevens dat elke stap van het productieproces nauw opgevolgd wordt om een correcte werking van onze producten te garanderen.

Omdat Hydro@Home waterontharders hydraulisch werken, moet elk afzonderlijk onderdeel perfect passen. Daarom gebruiken we hoogwaardige kunststof voor de behuizing en de onderdelen. Bovendien wordt elke waterontharder tijdens de kwaliteitscontrole afzonderlijk onder druk op de waterleiding aangesloten om hem te testen. Dit is een tijdrovend aspect, echter zo zorgen wij ervoor dat alleen perfect werkende apparaten de fabriek verlaten waardoor je zeker weet dat je topmateriaal in huis haalt.

Heb je een herstelling nodig? Of moet er een onderdeel vervangen worden? Dan kunnen we jouw toestel snel herstellen. Wij hoeven niet te wachten op reserveonderdelen die van de andere kant van de wereld moeten komen, omdat we ze zelf hier in Antwerpen maken. Dit minimaliseert niet alleen het belastende transport maar verlaagt ook onze CO2-uitstoot, dit versterkt ook onze lokale verankering en korte toeleveringsketen. Deze duurzame aanpak is niet enkel milieuvriendelijk, maar levert jou nog een extra voordeel op: een bijzonder snelle en efficiënte service.

De Brug icoon

Lokale productie van waterontharders: een duurzaam en maatschappelijk verhaal

De Brug in Mortsel is een non-profit maatwerkbedrijf. Zij bieden gepast en boeiend werk aan mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. Onze aanpak verenigt kwaliteit, duurzaamheid, milieu en sociaal bewustzijn. 

Hydro@home biedt personen met een beperking van De Brug de gelegenheid om met zorgvuldigheid en toewijding taken in productie & assemblage uit te voeren, begeleid door nauwgezette instructies en procedures en onder persoonlijk toezicht. De focus ligt niet alleen op taken, maar ook op het koesteren van de talenten en vaardigheden van mensen met een beperking. Hydro@home zet zich in om ondersteuning te bieden, waardoor zij niet alleen waardevol werk kunnen verrichten, maar ook hun potentieel volledig kunnen benutten.

Op deze manier creëren we niet alleen lokale tewerkstelling en sociale integratie, maar benadrukken we ook het belang van gelijke kansen en inclusiviteit in het arbeidsproces.

Plan Nu jouw fabrieksbezoek

Ben jij op zoek bent naar een waterontharder? De oplossing om kalkproblemen in jouw huishouden aan te pakken. Kom langs bij Hydro@Home, bezoek onze productie-eenheid in Mortsel (Antwerpen), krijg een gratis rondleiding. Zo ontdek je ons geheim hoe we hard water, zacht maken. 

Wil jij dit alles eens van dichtbij meemaken? Plan nu jouw Fabrieksbezoek met één van onze vertegenwoordigers. Laat jou gegevens achter en wij contacteren je binnen 1 werkdag.

FITS YOUR (home) BUSINESS
FITS EVERY (home) BUSINESS

Hydro@Home vindt niet alleen een plaatsje in elk huis, maar krijgt ook een plaats bij heel wat bedrijven en merken. Logisch, want ons verhaal sluit perfect aan bij het beleid van moderne firma’s: ecologisch, lokaal geproduceerd
én met aandacht voor het sociaal welzijn in onze maatschappij. En of je nu een dienstenbedrijf bent, een horeca-zaak uitbaat of een productiefaciliteit runt? Perfect behandeld water is cruciaal in elk aspect van je operationele bedrijfsvoering. 

Waarom kiezen voor Hydro@Home waterontharders?

Ben je nog niet volledig overtuigd van Hydro@Home? We vatten het nog eens graag voor jou samen waarom je juist voor ons moet kiezen en niet voor een andere fabrikant van waterontharders.

Lokale Productie

Een lokale productie heeft veel voordelen: zo beperken we de transportkosten, verlagen we onze CO2 uitstoot en moet je geen weken wachten op levering of herstelling van een onderdeel. Dankzij onze lokale productie-eenheid in Mortsel blijven de finale kosten voor jou als klant ook beperkt.

Waterontharders zonder elektriciteit

Een waterontharder zonder elektriciteit is niet alleen milieuvriendelijker dan traditionele waterontharders die wel dure stroom verbruiken. Een Hydro@Home waterontharder zal enkel maar regenereren wanneer dit nodig is, als de harsen volledig verzadigd zijn. Ook heb je meer mogelijkheden bij installatie, je bent namelijk niet afhankelijk van een stopcontact, wat je veel meer vrijheid geeft.

Laag verbruik van zout en water.

De Hydro@Home waterontharders verbruiken maar 300 gram zout en 18 liter water per regeneratie. Het aantal regeneraties hangt af van jouw waterhardheid. Deze kan je makkelijk uitrekenen dankzij onze handige “waterhardheid berekenen” tool. 

Voorbeeld: Bij een waterverbruik van 60M3 en een waterhardheid van 32F°

15.000 / 32 = 468,75 (na hoeveel liters waterverbruik het toestel gaat spoelen)

60.000 / 468 = 128 (spoelingen per jaar)

300 gr zout X 128 = 38 kg zout op jaarbasis

18L X 128 = 2,3 M3 waterverbruik op jaarbasis

0 kWh stroomverbruik

Eenvoudige installatie

Een Hydro@Home waterontharder is in normale omstandigheden binnen de 2 uur geïnstalleerd door onze professionele installateurs, zo beperken we ook de installatiekosten. Je hebt geen stopcontact nodig en dus veel meer vrijheid om deze te installeren. Zoals in een kast, aan een wand, ook kan je kiezen voor een industriële look.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Door onze lokale productie verminderen we de transportkost en C02 uitstoot aanzienlijk. Ook kiezen we bewust voor waterontharders zonder elektriciteit, deze zijn veel duurzamer dan de elektrische varianten. Wist je dat onze website zelf een groen label heeft?

Dankzij onze samenwerking met het non-profit maatwerkbedrijf VZW De Brug kiezen we bewust voor lokale tewerkstelling en sociale integratie, maar benadrukken we ook het belang van gelijke kansen en inclusiviteit in het arbeidsproces.

Voordelen lokale productie
van waterontharders in België

De lokale ontwikkeling en productie in België heeft dus niets dan voordelen.

Hoogkwalitatief materiaal

Niet alleen is de behuizing van onze waterontharders bijzonder duurzaam, de onthardingscapaciteit van onze harsen is ook ongeëvenaard.

Snelle service

Door de nabijheid van onze productieplaats staan wij als producent erg dicht bij jou als consument. Zo profiteer je van een transparante en snelle service.

Ecologische voordelen

Onze producten hoeven geen ellenlang transport te ondergaan om tot bij jou thuis te geraken en werken bovendien erg zuinig.

Lokale & sociale tewerkstelling

Hydro@Home waterverzachters worden van A tot Z geproduceerd bij jou in de buurt. Zo dragen wij bij tot de lokale economie. Bovendien hebben we oog voor sociale tewerkstelling.

keurmerken
waterontharders

Hydro@home slaagde er als eerste en énige fabrikant ooit in om het KIWA-keurmerk te behalen voor haar waterontharders, een heuse wereldprimeur!

Kiwa bouwt aan vertrouwen door een bijdrage te leveren aan transparantie van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten, diensten en organisaties en van persoonlijke en duurzame prestaties. Ambitieus, betrouwbaar en betrokken.

Kiwa logo
kiwa certificate mockup

Haal een uniek Belgisch product in huis met
Hydro@Home Waterontharders. 

Wil je ook elke dag genieten van zacht water zonder zorgen? Kies dan voor Hydro@Home waterontharders. Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag? Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk