Hydro@Home

WATERONTHARDERS

Fits your home.
Fits every home.

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home waterverzachter jou nog dit jaar energie én geld. Geen idee of je nood hebt aan een waterontkalker? Meet je waterhardheid nu met onze handige tool. Hydro@Home? Samen richting perfect zacht en drinkbaar water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen.

Voordelen van een waterontharder

Nooit meer
kalkaanslag

Duurzaam en
milieuvriendelijk

Gezond haar en
een stralende huid

Bespaar geld en
energie

Nooit meer kalkaanslag
op douchewand of de kranen 

Geniet van zacht textiel,
de kleuren vervagen minder snel 

Bespaar tot 60% op zeep,
shampoo & schoonmaakmiddelen 

MADE IN BELGIUM met een hart voor onze maatschappij.

Met Hydro@Home waterontharder haal je uniek Belgische concept in huis. De Hydro@Home waterontharders en filters worden geproduceerd in onze fabriek in Mortsel in samenwerking met maatwerkbedrijf De Brug vzw. Zo dragen we niet alleen bij aan de lokale productie, maar hebben ook oog voor sociale tewerkstelling en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

SAMEN €100 VOORDEEL

Vertel het verder!

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart deze unieke Belgische waterverzachter jou elk jaar energie én geld. Vertel het aan vrienden, familie, buren,… Kortom: aan al wie het horen moet! Zo schenk jij € 50 korting op de aankoop van hun nieuw Hydro@Home toestel. Wij belonen jou daarbovenop met € 50 korting op zout of op je volgend onderhoud. Dat is een fijn geschenk voor een mooi gebaar. Want hard water is geen zorg voor later!

HH referral metproduct

Plan Nu jouw fabrieksbezoek

Ben jij op zoek naar een oplossing om kalkproblemen in jouw huishouden aan te pakken? Kom langs bij Hydro@Home, bezoek onze productie-eenheid in Mortsel (Antwerpen), krijg een gratis rondleiding en ontdek ons geheim hoe we van hard, zacht water maken.

Wil jij dit alles eens van dichtbij meemaken? Plan nu jouw fabrieksbezoek met één van onze vertegenwoordigers. Laat jouw gegevens achter en wij contacteren je binnen 1 werkdag.

Contacteer ons

Met Hydro@Home haal je de meest compacte waterontharder in huis met de kleinste ecologische voetafdruk. Vraag je offerte aan en kom in contact met onze waterbehandelingsspecialisten. Er is ook een vakman bij jou in de buurt.

FITS YOUR (home) BUSINESS
FITS EVERY (home) BUSINESS

Hydro@Home vindt niet alleen een plaatsje in elk huis, maar krijgt ook een plaats bij heel wat bedrijven en merken. Logisch, want ons verhaal sluit perfect aan bij het beleid van moderne firma’s: ecologisch, lokaal geproduceerd
én met aandacht voor het sociaal welzijn in onze maatschappij. En of je nu een dienstenbedrijf bent, een horeca-zaak uitbaat of een productiefaciliteit runt? Perfect behandeld water is cruciaal in elk aspect van je operationele bedrijfsvoering. 

HYDRO@HOME: EEN SLIMME, MILIEUBEWUSTE EN ECONOMISCH INTERESSANTE KEUZE

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk