Waterfilters

Waterfilters zijn tegenwoordig steeds belangrijker in België. Er zijn vele redenen waarom je een waterfilter zou moeten overwegen om te installeren in je huis of kantoor. Hieronder zijn enkele van de meest overtuigende argumenten.

Wat is een
waterfilter?

Een waterfilter is een apparaat dat wordt gebruikt om onzuiverheden uit water te verwijderen. Waterfilters worden vaak gebruikt om drinkwater te zuiveren en te verbeteren van kleur, smaak en geur.

Hydropure 3D alpha cropped

Waarom een
waterfilter installeren?

Het leidingwater uit de kraan in België is behandeld en gezuiverd door de drinkwatermaatschappijen, maar er kunnen nog steeds mineralen, chemicaliën en andere verontreinigingen aanwezig zijn. Een waterfilter zal deze verontreinigingen verwijderen, waardoor het water beter smaakt, ruikt, een mooiere kleur heeft en dus gezonder is.

Bescherm jouw gezondheid door een waterfilter

Door het verwijderen van verontreinigingen uit het water, bescherm je jezelf en je gezin tegen gezondheidsrisico’s. Sommige chemicaliën en verontreinigingen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid op de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan de pfas en pfos concentraties die bijna overal in het drinkwater zijn aangetroffen.

Bespaar geld door een drinkwaterfilter

Door een Hydropure drinkwaterfilter te installeren, bespaar je geld op flessen water en andere dranken. Het water uit de kraan zal beter smaken, waardoor je minder snel geneigd zult zijn om duur flessenwater te kopen.

Een waterfilter is milieuvriendelijk

Het kopen van flessen water is niet alleen duur, maar het is ook slecht voor het milieu. Het produceren en vervoeren van flessen water veroorzaakt een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Door het installeren van een waterfilter, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een beter milieu.

Een waterfilter is een
totale ontzorging

Het is eenvoudig en gemakkelijk om een waterfilter te installeren. Je hoeft niet naar de winkel te gaan om flessen water te kopen en je hoeft ook niet steeds flessen water te dragen. Je hebt gewoon een kraan waaruit je gezond en smaakvol kraanwater kunt halen.

Welke waterfilter installeren?

Bij Hydro@Home hebben we 2 types waterfilters voor huishoudelijk gebruik. Enerzijds bieden we de hydropure drinkwaterfilter aan en anderzijds hebben we ook de hydroclean pre-filter die voor jouw waterontharder wordt geïnstalleerd.

Hydropure - drinkwaterfilter - actieve kool filter

Drinkwaterfilter

Een drinkwaterfilter verbetert de kwaliteit van jouw drinkwater door verontreinigingen zoals bacteriën, mineralen en chemicaliën te verwijderen. De Hydropure drinkwaterfilter werkt op basis van actieve kool en verwijdert ook onaangename geuren, kleuren en smaken uit jouw kraanwater.  

Hydroclean 100 M 2022

Pre-filter

Een prefilter daarentegen is een voorfilter die ontworpen is om grotere verontreinigingen en sedimenten zoals zand en steengruis uit het water te verwijderen, waardoor de drinkwaterfilter en waterontharder minder snel verstopt raken en beter kunnen functioneren. Het doel van een prefilter is dus om de drinkwaterfilter en waterontharder maar ook andere huishoudtoestellen te beschermen en de levensduur ervan te verlengen, niet om de kwaliteit van jouw drinkwater te verbeteren.

Conclusie
waterfilter installeren

Het installeren van een waterfilter, zowel een pre-filter als een drinkwaterfilter in België is een slimme keuze voor iedereen die gezondheid, comfort en besparingen wil. Het is een investering in je gezondheid en het milieu die zich snel zal terugverdienen. Wens je perfect schoon en drinkbaar water? Vraag vandaag nog jouw offerte aan en geniet van schoon, gezond en smaakvol water uit je eigen kraan.

Vraag een
offerte aan

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk