Extra ecologisch: een waterontharder zonder elektriciteit

extra ecologisch een waterontharder zonder elektriciteit scaled 1

Delta: waterontharders zonder elektriciteit

De meeste waterontharders maken gebruik van elektriciteit om een timer aan te sturen. Die geeft aan wanneer het toestel moet spoelen om de harsen te regenereren. Dat gebeurt op vaste tijdstippen – meestal ’s nachts – ongeacht of de capaciteit van de harsen op dat moment volledig gebruikt is of niet.

De toestellen van Hydro@Home daarentegen hebben helemaal geen elektriciteit nodig. Ze werken volgens het principe van de hydraulica en spoelen enkel op het moment dat het verzadigingspunt bereikt is. Bij een simplex waterontharder van Hydro@Home duurt een spoeling zo’n vijftien minuten en hebt u dan eventjes geen zacht water. Liever geen onderbrekingen? Kies dan een duplex waterontharder: die heeft een dubbele capaciteit, waardoor u altijd zacht water hebt, ook tijdens het regenereren. Wanneer de ene fles spoelt, blijft de andere gewoon zacht water leveren. Handig!

Makkelijk én ecologisch

Een waterontharder zonder elektriciteit kan zowat overal geïnstalleerd worden. Een stopcontact in de buurt is niet nodig. Bovendien hoeft u het toestel niet te programmeren en kan het niet ontregeld raken als de stroom uitvalt.

Doordat de toestellen van Hydro@Home geen elektriciteit verbruiken, zijn ze zeer ecologisch. Bovendien gaan onze toestellen erg efficiënt om met water. Om de harsfles van een huishoudelijk Delta-ontharder te spoelen volstaat achttien liter water. Ten slotte is het verbruik van regeneratiezout bij onze toestellen erg beperkt.

Geïnteresseerd in een ecologische waterontharder zonder elektriciteit? Neem snel contact op voor meer informatie over de toestellen van Hydro@Home.