|

Waterontharders: ontdek onze verschillende modellen

modellen waterontharder

De waterontharder van Hydro@Home

Bij Hydro@Home kunt u terecht voor hydraulische waterontharders van Belgische makelij. In tegenstelling tot traditionele modellen, hebben onze waterontharders geen elektriciteit nodig. Bovendien maken wij gebruik van uiterst fijne, gecomprimeerde harsen, zodat we met een compact toestel een bijzonder hoge onthardingscapaciteit kunnen garanderen. Welk toestel u dus ook installeert, met een Hydro@Home zit u altijd goed.

Huishoudelijk of industrieel?

De eerste vraag die u zich moet stellen bij de keuze van een waterontharder, is of u een huishoudelijk of een industrieel model nodig hebt. Voor een gewone woning is een huishoudelijk toestel de logische keuze, maar als grootverbruiker van water – misschien hebt u
een horecazaak
– opteert u beter voor een industrieel model. Ons modulair systeem past zich makkelijk aan in functie van uw behoeften. Ook in appartementsgebouwen is een gemeenschappelijke waterontharder voor alle bewoners een grote troef.

Simplex of Duplex?

Bij de huishoudelijke modellen hebt u de keuze tussen twee categorieën: Simplex en Duplex. Het grote verschil tussen deze types is dat u bij een Duplex-waterontharder continu van zacht water geniet, ook tijdens het regenereren. Dat is mogelijk dankzij twee harsflessen: terwijl de ene unit spoelt, blijft de andere zacht water leveren.

Apart zoutreservoir of niet?

Ten slotte kunt u kiezen voor een ‘all-in-one’ toestel met ingebouwd zoutreservoir of een model met apart reservoir. Een los zoutreservoir biedt u extra flexibiliteit bij de plaatsing van uw waterontharder. Zeer handig, vooral als u over weinig ruimte beschikt!

Een model op maat van uw behoeften

Op onze website vindt u onze verschillende modellen huishoudelijke en industriële waterontharders. U kunt ze makkelijk filteren op uw behoeften, zodat u snel ziet welk type geschikt is voor uw situatie. Hebt u nog vragen over onze waterontharders? Neem gerust contact op voor meer informatie.