Hydro@Home op Batibouw 2024

batibouw logo schildpad

Hydro@Home heet jou van harte welkom van 17 tot en met 25 februari* op Batibouw 2024, de grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen! Ontmoet onze regionale Hydro@Home dealers die jou bijstaan met professioneel advies inzake waterontharders en waterfilters. Hydro@Home laat je ook kennismaken met de nieuwste trends en technieken binnen de markt van waterbehandeling.

OVER HYDRO@HOME WATERONTHARDERS

Bij Hydro@Home draait alles om jouw comfort en welzijn. De innovatieve Hydro@Home waterontharders zonder elektriciteit zijn een op en top Belgisch product. De productie gebeurt in samenwerking met maatwerkbedrijf De Brug vzw uit Mortsel en is bijgevolg een verhaal van kansen voor de lokale economie. En daar zijn talloze voordelen aan verbonden!

DE VOORDELEN VAN EEN HYDRO@HOME WATERONTKALKER

BESCHERMING VAN APPARATEN

Met een Hydro@Home waterontharder bescherm je al jouw huishoudelijke apparaten tegen vervelende kalkaanslag. Deze kalkaanslag hoopt zich op in leidingen, verwarmingselementen en andere apparaten, waardoor ze minder efficiënt werken en de levensduur ervan verkort. Door hard water te behandelen kunnen Hydro@Home waterontharders de schadelijke effecten minimaliseren en jouw investeringen zoals een nieuwe badkamer of een dure keuken beschermen.

ZACHTERE HUID EN GLANZEND HAAR

Hard water droogt jouw huid uit en maakt je haar dof. Met een waterontharder van Hydro@Home geniet je elke dag van zacht, kalkvrij water dat de huid hydrateert en jouw haar weer doet stralen. Hydro@Home draagt bij aan jouw persoonlijke comfort en zelfvertrouwen.

BESPAAR TOT 1.000€ PER JAAR MET EEN HYDRO@HOME WATERONTHARDER

Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling, berekende, op basis van cijfers van het NIS in 2003, dat een Belgisch gezin van 4 personen op jaarbasis tot 650 € kan besparen door het gebruik van een waterontharder. En met de prijsstijgingen sinds het onderzoek is dit ondertussen al eerder 1.000 € geworden. Om nog maar te zwijgen over het aantal uren minder schoonmaken dankzij een waterontharder. 

OVER HYDRO@HOME WATERONTHARDERS

Hydro@Home’s assortiment van waterverzachters is ontworpen om aan de diverse behoeften van verschillende huishoudens te voldoen. Of je nu in een groot gezinshuis woont of een gezellig appartement deelt, er is altijd een Hydro@Home waterontharder die bij jouw persoonlijke situatie past. Hydro@Home waterontkalkers werken bovendien zonder elektriciteit, dit geeft jou meer plaatsingsmogelijkheden en minder ongemakken zoals een sluipend elektriciteitsverbruik en onderbreking bij stroompannes. Bovendien zijn Hydro@Home waterontharders milieuvriendelijker dan traditionele ontharders en verbuiken ze slechts 300gr zout per spoeling. 

ONTDEK DE NIEUWE HYDRO@HOME 200BL WATERONTHARDER TIJDENS BATIBOUW 2024

Kom naar Batibouw en ontdek de nieuwe Hydro@Home 200BL, een waterverzachter met afzonderlijk zoutreservoir van 30kg. Dit reservoir kan tot op drie meter van de ontharder geplaatst worden. Wil je perfect zacht water 24/24 in elke situatie, ongeacht jouw waterverbruik? Dan is de Hydrosoft 200BL jouw keuze.

OVER BATIBOUW

Realiseer jouw (ver)bouw- en interieurplannen dankzij Batibouw. Je vindt er honderden exposanten, onafhankelijke experts die al jouw vragen beantwoorden en je ontdekt er de laatste trends. 

Kan je niet aanwezig zijn op Batibouw maar wil je toch genieten van onze Batibouw condities? Niet getreurd, contacteer ons voor een gratis offerte op maat van jouw behoefte aan zacht water. Heb je geen idee of je nood hebt aan een waterontharder? Meet jouw waterhardheid via onze online waterhardheid berekenen tool en ontdek hoeveel kalk er in het water van jouw gemeente zit. 

Batibouw 2024
Brussels Expo
Datum 17-25 februari 
*gesloten op dinsdag 20 en woensdag 21 februari
Hydro@Home: stand 07240