SAMEN €100 VOORDEEL

Vertel het verder!

Met Hydro@Home koos je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart deze unieke Belgische waterverzachter jou elk jaar energie én geld. Vertel het aan vrienden, familie, buren,… Kortom: aan al wie het horen moet! Zo schenk jij € 50 korting op de aankoop van hun nieuw Hydro@Home toestel. Wij belonen jou daarbovenop met € 50 korting op zout of op je volgend onderhoud. Dat is een fijn geschenk voor een mooi gebaar. Want hard water is geen zorg voor later!

handleiding hanger NL

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

‘Smooth as soft water’!

Vul onderstaand formulier in. Laat jouw gegevens na en die van de potentiële klant. Ons team gaat aan de slag en informeert hen over de voordelen van ‘Hydro@Home’. Gaan ze met ons in zee, dan ontvangen zij € 50 korting op hun nieuwe waterontharder. Zodra de waterontharder is geplaatst en betaald, ontvang jij een waardebon ter waarde van 50€. Je kan deze bon gebruiken als betaalmiddel bij je volgende onderhoud of zoutaankoop. En het beste van al? Verwijs je meerdere klanten door, dan krijg je natuurlijk ook meerdere waardebonnen! Neem je als potentiële rechtstreeks contact op? Vermeld dan zeker de naam van de Hydro@Home-klant die jou in contact bracht. Zo bezorgen we je samen € 100 voordeel!

Contacteer Ons

Heb je een vraag?
Wil je graag een offerte?

Wens je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag?
Contacteer ons. We helpen jou graag verder!

Waarom kiezen
voor Hydro@Home?

Met Hydro@Home kies je voor de meest compacte waterontharder met de allerkleinste ecologische voetafdruk. Zo bespaart een Hydro@Home toestel jou nog dit jaar energie én geld. Hydro@Home? Samen richting perfect drinkbaar en zacht water met een ecologisch, economisch en sociaal voordeel voor iedereen! Ontdek alle voordelen hier!

100% volumetrische
werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie

Fijnere
harsen

Fijnere harsen, grote capaciteit, unieke, gepatenteerde technologie

Economisch &
ecologisch

Geen energieverbruik, laag water- en zoutverbruik per regeneratie

Small is
beautiful

Small is beautiful, compacte toestellen, grootse prestaties, passen in de kleinste ruimte

Zonder
elektriciteit

Geen energieverbruik, eenvoudige plaatsing zonder stopcontact, extra veilig

Made in
Belgium

Hoog kwalitatieve waterontharders & filters, 100% in België geproduceerd, lokale productie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk