Hydro@Home op Batibouw 2020: ontdek ons aanbod

delta water softeners op batibouw 2020 ontdek ons aanbod

5 senses experience

Een van de thema’s van Batibouw dit jaar is ervaring. Ruiken, zien, horen, proeven én voelen: wonen doet u met al uw zintuigen. De ideale kennismaking met Hydro@Home is er dan ook een waarbij u meer doet dan enkel kijken. U wist misschien al dat zacht water beter smaaktdan hard water, maar wist u dat uw huid en kledij veel zachter aanvoelenwanneer u die met onthard water wast. Eerst ervaren en dan geloven? Uiteraard. We nodigen we u graag uit aan onze stand om de proef op de som te nemen. U vindt ons elke dag in hal 7, stand 7100.

Zorgeloos én verantwoord wonen

Zacht water is niet alleen fijn voor uw zintuigen, maar ook voor het milieu. Wie met zachter water wast, verbruikt minder wasmiddel en zeep. Daardoor gaat uw wasgoed heel wat langer mee. Bovendien is Hydro@Home als product zelf duurzaam: door de innovatieve hydraulische werking, regenereert deze waterontharder enkel wanneer nodig. U ontdekt er alles over op onze stand. Zo bent u er zeker van dat u over de zuinigste apparatuur beschikt.

Delta Waterontharders is dus helemaal mee met zijn tijd. Het evenwicht tussen comfortabel en duurzaam wonen is immers een bijzonder belangrijk onderwerp in de bouwwereld. Niet alleen wordt de regelgeving voor bouwen almaar strenger, de technologie ontwikkelt zich ook verder. Reden te meer om uw steentje aan het milieu bij te dragen.

Gratis naar Batibouw met Hydro@Home Waterontharders

Bent u benieuwd naar onze producten? Kom ze zelf ervaren tijdens Batibouw. Wij bieden u graag een toegangsticket aan. U kunt, zolang de voorraad strekt, eenvoudig tickets aanvragen door een bericht achter te laten op onze contactpagina.

Openingstijden:

Weekdagen: 12u tot 20u30
Nocturne op donderdag 05/03: 12u tot 22u30
Weekend: 10u tot 18u30

Tot op Batibouw!