|

4 redenen waarom een waterontharder een troef is voor uw horecazaak

4 redenen waarom een waterontharder een troef is voor uw horecazaak

Hebt u een café, restaurant of andere horecazaak? Dan wilt u uw klanten natuurlijk een uitstekende service verlenen. Aan zaken zoals poetsen of herstellingen uitvoeren besteedt u dan ook het liefst zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Ontdek hoe u met een waterontharder twee vliegen in één klap slaat: u biedt uw klanten een leuk extraatje aan en bespaart zelf tijd én geld.

1.Uw toestellen gaan langer mee

Of het nu gaat om de vaatwasser, het koffiezetapparaat of de wasmachine: als horecaondernemer moet u op uw toestellen kunnen vertrouwen. Een defect toestel kan uw hele planning in de war brengen. Met een waterontharder verkleint u gevoelig het risico op defecten. Toestellen die zacht in plaats van hard water gebruiken, gaan namelijk veel langer mee.

2.Vermijd kalkaanslag

Hard water zorgt voor een lelijke, witte kalkaanslag (rond kranen, in de douche, aan de wasbak in uw toilet, …) Zacht water is dan ook een heuse aanrader als u wilt vermijden dat u voortdurend kalkaanslag moet wegpoetsen.

3.Bespaar op wasmiddelen

Zepen en andere wasproducten schuimen beter (en reinigen dus beter) als u zacht water gebruikt. In een gezin zorgt dat al voor een flinke besparing, maar ook in een horecazaak waar u veel servies en tafellakens moet wassen maakt dat een enorm verschil.

4.Uw koffie en thee smaken gewoon lekkerder

Ook uw klanten varen er wel bij als u in uw horecazaak een waterontharder installeert. Zo hebben smaaktesten uitgewezen dat mensen koffie, thee en andere dranken die met zacht water gemaakt worden veel lekkerder vinden. Dat is meteen de reden waarom sommige horeca-uitbaters een onthardingspatroon voor hun koffiezetapparaat plaatsen. Alleen moeten die patronen regelmatig vervangen worden, wat uiteindelijk een dure zaak wordt. Bovendien is met zo’n onthardingspatroon enkel uw koffieapparaat beschermd tegen kalk en andere toestellen niet. Met een waterontharder daarentegen geniet u overal in uw zaak van zacht water.

Ten slotte nog een tip: waarom zet u geen karaf heerlijk zacht kraantjeswater op tafel? Uw klanten zullen deze geste zeker waarderen!

Kies een waterontharder voor uw horecazaak

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een waterverzachter voor de horeca? Neem snel contact op met een van onze verdelers.