Een compacte waterontharder: ideaal voor uw studio of appartement

een compacte waterontharder ideaal voor uw studio of studentenkamer

De vele troeven van een waterontharder

Heerlijk zacht drinkwater, dat wil toch iedereen? En wie heeft er geen broertje dood aan die lelijke witte kalkaanslag op kranen, douchekoppen en muurtegels? En uiteraard wilt u dat uw koffiezetapparaat, waterkoker en andere huishoudapparaten jarenlang meegaan.

Met een waterontharder maakt u zich het leven dan ook heel wat aangenamer en geniet u van al deze voordelen. Bovendien is het geen utopie om een waterontharder te installeren in een studio met beperkte ruimte of een
kleine studentenkamer – tenminste, als u kiest voor de compacte oplossingen van Hydro@Home.

Nog geen waterontharder?

In heel wat appartementsgebouwen en studentenhuizen heeft de eigenaar al een gemeenschappelijke waterontharder geïnstalleerd. Dat is natuurlijk extra handig, want zo stroomt er door de kraan van elke bewoner sowieso zacht water.

Is dat nog niet het geval en is de eigenaar niet van plan om zo’n toestel te installeren? Dan hoeft dat nog geen probleem te zijn. U kunt namelijk makkelijk uw eigen, individuele toestel in uw studio of appartement installeren, zelfs als u weinig ruimte hebt.

Kies voor een compact toestel!

In ons gamma huishoudelijke waterontharders hebben we een aantal erg compacte toestellen die u makkelijk aan de muur, in een kast of zelfs onder een schap kunt installeren. We hebben gegarandeerd een oplossing voor uw situatie!

Wist u trouwens dat u ook kunt kiezen voor een model met een apart zoutreservoir, dat u kunt installeren op de plaats die u het beste uitkomt? U merkt het: flexibiliteit is troef bij onze waterontharders!

Geïnteresseerd in de compacte waterontharders van Hydro@Home? Neem gerust contact op voor meer informatie!