Een waterontharder in een klein appartement: is dat haalbaar?

een waterontharder in een klein appartement is dat haalbaar

Genieten van zacht water

U kent ongetwijfeld de vele voordelen van zacht water. Uw huishoudtoestellen gaan langer mee, uw leidingen verstoppen niet, u hoeft geen kalk weg te poetsen in uw badkamer en keuken, …

Misschien had u in uw vroegere woonst wel een waterontharder en zou u het bijzonder jammer vinden om die te moeten missen in uw toekomstige appartement. Laat ons u geruststellen: u kunt probleemloos genieten van zacht water, ongeacht de situatie in uw appartementsgebouw.

Het ideale scenario: een gemeenschappelijke waterontharder

Misschien is er in het appartementsgebouw al een gemeenschappelijke waterontharder aanwezig. Dan zit u op rozen en hoeft u verder niets te doen.

Is die er nog niet en bent u eigenaar van het appartement dat u zult betrekken, dan kunt u op de eerstvolgende syndicusvergadering aan de mede-eigenaars voorstellen om zo’n installatie aan te kopen. Als iedereen akkoord gaat, zal de syndicus bij verschillende aanbieders een offerte opvragen en het aankoopproces verder begeleiden. Als eigenaars kunnen jullie dan het interessantste voorstel kiezen.

Een compacte waterontharder per appartement

Bent u zelf geen eigenaar of hebt u de andere mede-eigenaars niet kunnen overtuigen om een gemeenschappelijke waterontharder aan te kopen? Ook dat is geen probleem. U kunt makkelijk in uw eigen appartement een individuele waterontharder installeren.

In ons gamma huishoudelijke waterontharders vindt u enkele zeer compacte toestellen die makkelijk aan de wand, in een kast of onder een schap passen. We hebben zelfs modellen met een apart zoutreservoir dat u kunt installeren waar dat u het beste uitkomt. Met de toestellen van Hydro@Home is flexibiliteit troef en hebt u écht niet veel plaats nodig.

Wilt u graag meer informatie over onze verschillende modellen waterontharders? Neem dan gerust contact met ons op.