Grootverbruiker van water? Kies de juiste waterontharder!

grootverbruiker van water kies de juiste waterontharder

Een waterontharder voor huishoudelijk gebruik kent u ongetwijfeld wel. Met zo’n toestel geniet u thuis van alle voordelen van zacht leidingwater. Maar wat als u een grootverbruiker van water bent en dagelijks ettelijke (hecto)liters nodig hebt? Ook dan hebben wij voor u een eenvoudige, maar efficiënte oplossing. Maak kennis met ons modulaire systeem Ontario!

Altijd zacht water

Wie een eigen zaak runt, heeft vaak grote hoeveelheden water nodig. Hebt u een café, een restaurant of een andere horecazaak, dan zult u dat zeker beamen. Maar ook in tal van andere bedrijven en instellingen (fabrieken, rusthuizen, …) wordt er dagelijks heel wat water gebruikt.

In regio’s waar het leidingwater erg hard is – en in Vlaanderen zijn er zo nogal wat – is het aangewezen om een waterontharder te installeren. Doet u dat niet, dan zal uw zaak te lijden hebben onder de kwalijke gevolgen van kalk in het leidingwater: toestellen die het al te snel begeven, kalkaanslag op kranen en wanden, … U verliest er kostbare tijd en geld mee die u beter in de uitbouw van uw bedrijf zou investeren.

Ontario: modulair systeem voor grootverbruikers

Wist u dat een traditioneel wateronthardingssysteem voor grootgebruikers gebruikmaakt van een grote harstankmet maar liefst 100, 500 of 1.000 liter hars, afhankelijk van de toepassing? Echt handig is dat niet natuurlijk, zeker niet als u zo’n tank moet installeren, vervangen of hervullen.

Ons modulaire systeem Ontario maakt het u heel wat makkelijker. Deze oplossing bestaat uit meerdere duplex-units in een parallelle opstelling. Zo bieden wij u een installatie op maat van uw behoefte en in functie van uw waterverbruik en piekdebiet. U installeert precies zoveel units als nodig. Breidt uw bedrijf uit en hebt u behoefte aan een grotere capaciteit? Dan voegt u simpelweg een extra duplex-unit toe aan uw installatie. Eenvoudiger kan niet!

Makkelijk onderhoud

Ook het onderhoud van een Ontario-installatie loopt op rolletjes. Het is nooit nodig om het volledige systeem uit te zetten. Als u één unit wilt onderhouden hoeft u enkel die ene af te schakelen, terwijl de andere units gewoon zacht water kunnen blijven leveren. Zo kan uw bedrijf altijd op volle kracht blijven draaien.

Bent u een grootverbruiker van water en wilt u graag meer informatie over onze wateronthardingssystemen voor grootverbruikers? Aarzel dan niet om contact op te nemen!