Verhuizen: kunt u uw waterontharder meenemen?

verhuizen kunt u uw waterontharder meenemen

Blijven genieten van zacht water

Gezinsuitbreiding, een nieuwe job, … Er zijn tal van redenen om te verhuizen. En uiteraard wilt u in uw nieuwe woning niet aan comfort inboeten. Als u dan ook al enige tijd zacht water gewend bent, zou het bijzonder sneu zijn om dat te moeten missen na uw verhuis.

Als de waterontharder die u gebruikt uw eigendom is en nog perfect functioneert, dan kunt u die gerust mee verhuizen. Gaat het om een gemeenschappelijke waterontharder in een appartementsgebouw, dan is dat natuurlijk niet het geval. Hoe dan ook is het raadzaam om uw waterontharder aan een grondige check-up te onderwerpen vooraleer u besluit om hem mee te verhuizen. Scheelt er iets ernstigs aan uw toestel? Dan kunt u het laten herstellen of kan het raadzaam zijn om uit te kijken naar een nieuw exemplaar.

Een Hydro@Home-waterontharder verhuizen

Hebt u een huishoudelijke waterontharder van Hydro@Home, dan is de kans groot dat u die -net zo makkelijk als de wasmachine- kunt mee verhuizen. Onze toestellen zijn namelijk bijzonder compact en kunnen vrijwel overal geïnstalleerd worden, zelfs in een klein appartement, onder een schap of in een keukenkast. Heeft uw toestel een apart zoutreservoir, dan hebt u nog meer flexibiliteit om het toestel zo te installeren dat u het regeneratiezout makkelijk kunt bijvullen.

Uiteraard is het cruciaal dat u uw toestel correct afsluit en opnieuw installeert. Als u geen kennis hebt van loodgieterij, dan neemt u het best contact op met uw installateur. Zo bent u er helemaal zeker van dat alles volgens de regels van de kunst verloopt.

Toe aan een nieuwe waterontharder?

Hebt u nog geen waterontharder of wilt u uw oude toestel vervangen door een nieuw exemplaar van Hydro@Home? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.