Een vleugje wellness bij u thuis: da’s volop genieten!

een vleugje wellness bij u thuis das volop genieten

Als we wat ouder worden, beseffen we meer dan ooit het belang van een goede gezondheid en een leven zonder al te veel stress. Gelukkig hebben we, eens we de vijftig voorbij zijn, vaak ook wat meer tijd voor onszelf. Door wellness in uw eigen woning te introduceren kunt u het hele jaar door heerlijk tot rust komen, zonder dat u de deur uit moet. We zetten een aantal inspirerende mogelijkheden op een rijtje!

Wellness kent vele gezichten

Periodes van stress tijdig afwisselen met fases van rust en ontspanning is cruciaal om gezond door het leven te blijven gaan. Dat ontspannen gevoel of ‘wellness’, naar de Engelse term voor welbehagen, kunnen we onszelf op tal van manieren gunnen: met een verblijf in een kuuroord, bijvoorbeeld, of een bezoek aan de sauna, een weldoend bad in een whirlpool, … Maar u hoeft het niet altijd zo ver te zoeken. Ook thuis relaxen met een goed boek of een lekkere vruchtencocktail mag u onder de wellness-noemer plaatsen.

Als u wellness bij u thuis wilt introduceren en een tikkeltje luxe daarbij wel weet te appreciëren, zijn er tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een jacuzzi installeren of een sauna, infraroodcabine, stoombad of heuse hamam.Al kunt u ook met enkele kleine ingrepen in uw badkamer voor een vleugje wellness zorgen.

Kleine ingrepen voor een wereld van verschil

De juiste kranen en douchekoppen installeren, creëert al een wereld van verschil. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • een regendouche,
  • zijsproeiers,
  • een handdouche met verschillende sproeistanden,
  • een cascadekraan,
  • of een bruiskop voor heerlijk schuimend water?

Tip: met zacht water vermijdt u kalkaanslag op uw mooie, nieuwe kranen en wordt poetsen aanzienlijk makkelijker.

Genieten van zacht water

Zacht water kent trouwens nog andere voordelen: het voelt aangenamer aan op uw huid en na het baden blijven er geen zeep- en kalkresten achter in het bad of de douche. Als u uw badlinnen wast met zacht water, verbruikt u bovendien minder zeep én zullen uw handdoeken veel zachter aanvoelen.

Bent u geïnteresseerd in een waterontharder om ook bij u thuis van heerlijk zacht water te genieten? Neem gerust contact op voor meer informatie.