|

Bij u thuis een waterverzachter installeren: helemaal geen heksentoer

bij u thuis een waterverzachter installeren helemaal geen heksentoer

Overweegt u om een waterverzachter te installeren? Gelijk hebt u! Een waterverzachter of waterontharder biedt namelijk tal van voordelen. Maar misschien vreest u dat er bij de installatie van zo’n toestel heel wat komt kijken of dat uw woning niet groot genoeg is voor een waterontharder? Als u kiest voor Hydro@Home hoeft u zich geen zorgen te maken: onze toestellen zijn namelijk bijzonder compacten makkelijk te installeren.

Geschikt voor kleine woningen

Ook als u eerder klein behuisd bent, hoeft u zich het comfort van een waterverzachter niet te ontzeggen. Ons gamma huishoudelijke waterontharders bestaat uit een reeks compacte toestellen, die bijvoorbeeld makkelijk in uw berging of zelfs in een keukenkast of onder een schap passen.

Daarnaast hebben we modellen waarbij het zoutreservoir apart van de module geïnstalleerd kan worden. Als dat in uw situatie makkelijker is, kunt u de zoutbak op de grond plaatsen, zodat u die kunt bijvullen zonder u in bochten te wringen. De onthardingsmodules zelf bevestigt u dan bijvoorbeeld wat hoger aan de wand, dicht bij de afvoer. U merkt het: flexibiliteit troef!

Een waterverzachter installeren? Neem snel contact op!

Onze waterontharders hoeft u natuurlijk niet zelf te installeren. Daarvoor doet u een beroep op een specialist. Als u met ons contact opneemt, stellen wij u een installateur uit uw buurt voor die bij u langskomt om de installatie uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw waterverzachter helemaal volgens de regels van de kunst wordt geplaatst. Makkelijk, snel en efficiënt!

Laat u de installatie liever uitvoeren door uw eigen loodgieter? Ook dat is geen enkel probleem. Uw loodgieter kan de toestellen van Hydro@Home bestellen via onze distributeurs.