|

Moet ik een vakman inschakelen voor de installatie van een waterontharder?

moet ik een vakman inschakelen voor de installatie van een waterontharder

Bent u overtuigd van de vele voordelen van zacht water? Dan overweegt u wellicht ook de installatie van een waterontharderbij u thuis. Zo’n toestel plaatsen is helemaal geen heksentoer. Als u het overlaat aan een ervaren vakman, dan bent u zeker van een vlotte en correcte installatie. Ontdek de verschillende opties.

De Hydro@Home-waterontharders: geschikt voor élk type woning

Misschien vraagt u zich af of het wel mogelijk is om in uw woning een waterontharder te installeren. Maak u geen zorgen: bij Hydro@Home kunt u terecht voor tal van verschillende modellen. Een aantal van onze producten zijn bijzonder compact en werden specifiek ontworpen voor kleine ruimtes. Ook als u niet zo ruim behuisd bent, kunt u dus een waterontharder laten installeren. U hebt slechts een minimum aan vrije ruimte nodig, bijvoorbeeld in een keukenkast of onder een schap.

Wist u trouwens dat we in ons gamma ook waterontharders hebben waarbij het zoutreservoir apart van de module geïnstalleerd kan worden? Kiest u voor zo’n toestel, dan bent u extra flexibel. U kunt de zoutbak bijvoorbeeld op de grond plaatsen, zodat bijvullen nóg makkelijker gaat.

Laat de installatie over aan een expert uit uw buurt …

Is de kogel door de kerk? Wilt ook u graag een waterontharder bij u thuis om optimaal te genieten van zacht water? Neem dan snel contact met ons op. Wij stellen u graag een installateur uit uw buurt voor die kan langskomen om het toestel te plaatsen. Zelf aan de slag gaan is dan ook niet nodig. Door de installatie over te laten aan een professional, bent u er honderd procent zeker van dat uw waterontharder correct geïnstalleerd wordt. Bovendien geniet u ook een uitstekende dienst na verkoop.

… of aan uw eigen loodgieter!

Laat u uw waterontharder liever installeren door uw eigen loodgieter? Ook dat kan! Neem contact op met ons, geef even mee wie uw vertrouwde loodgieter is en wij zorgen dat alles in orde komt!

Nog goed om te weten: als uw woning ouder is dan tien jaar en u de installatie van een waterontharder laat uitvoeren door een erkend vakman, dan geniet u het voordelige btw-tarief van 6% in plaats van 21%.