|

Renovatie gepland? Vergeet de waterontharder niet!

renovatie gepland vergeet de waterontharder niet

Renovatie: ga niet over één nacht ijs

Een grondige renovatie vergt heel wat voorbereiding en sleept soms wel een tijdje aan. Afhankelijk van de staat van uw woning moet u misschien extra isolatie aanbrengen, een energiezuiniger verwarmingssysteem installeren, eventueel zelfs muren uitbreken of een nieuwe aanbouw laten zetten. Mogelijk moet u een architect en een heel team vaklui inschakelen … al kunt u misschien ook een en ander zelf doen. Sowieso is het cruciaal om een duidelijke visie te hebben van waar u naartoe wil en alle werken goed op elkaar af te stemmen.

Geef kalk geen kans

Voorziet u ook een nieuwe keuken of badkamer? Dan zou het bijzonder jammer zijn om die te laten verpesten door lelijke kalkaanslag. Als u hard water gebruikt, zullen uw kranen, douchekop en tegels binnen de kortste keren geteisterd worden door een lelijk wit laagje. Kalkaanslag is niet alleen lastig weg te poetsen, het zorgt er ook voor dat uw leidingen dichtslibben en uw toestellen sneller defect raken.

De oplossing voor dit probleem is erg eenvoudig: installeer een waterontharder. Zo vermijdt u niet alleen kalkaanslag, maar geniet u ook van de talrijke andere voordelen van zacht water.

De compacte waterontharders van Hydro@Home

Om een waterontharder te installeren hoeft u niet veel plaats te voorzien. De huishoudelijke toestellen van Hydro@Home zijn immers bijzonder compact en passen in elk type woning, bijvoorbeeld in de kelder, maar net zo goed in een keukenkast of onder een schap.

In ons gamma vindt u trouwens ook toestellen met een apart zoutreservoir. Zo’n type waterontharder geeft u extra flexibiliteit. U kunt de ontharder dan aan de wand bevestigen en de zoutbak op de grond, zodat u hem makkelijk kunt bijvullen

Wilt u graag meer informatie over onze verschillende modellen huishoudelijke waterontharders? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!