|

Waterontharder installeren? Ontdek de voordelen van een erkend installateur

waterontharder installeren ontdek de voordelen van een erkend installateur

Kiezen voor een vakman

Op onze blog tonen we u haarfijn de verschillende stappen voor deinstallatie van een waterontharder. Uiteraard kunt u daarmee aan de slag gaan en zelf uw waterontharder plaatsen, maar als u zeker wil zijn van een foutloos resultaat, is het toch aangewezen om een professional in te schakelen. Een erkend installateur is immers eenvakman die perfect weet waarop hij moet letten. Een sanitaire installatie is niet alleen een kwestie van de juiste stappen doorlopen; het komt er ook op aan om de situatie correct in te schatten, verschillende opties tegen elkaar af te wegen en telkens de beste keuzes te maken.

Altijd het beste advies

Een installateur met de nodige ervaring op de teller kent het totaleplaatje en weet voor elke type installatie hoe hij die het best aanpakt. Hij stemt de installatie van de waterontharder dan ook af op de volledige woningen houdt rekening met verschillende factoren.

Zo gaat hij bijvoorbeeld na of er huishoudelijke toestellen zijn die een bepaalde resthardheid vragen. Ook checkt hij hoe de leidingen in de woning lopen. Hij maakt, indien gewenst, aftakkingen vóór de waterontharder om hard water af te tappen. (Dat kan bijvoorbeeld handig zijn om de tuin mee te begieten.) Is dat niet nodig, dan zorgt hij ervoor dat u overal in huis van zacht water geniet. Een ervaren installateur kan bovendien extra waterleidingen leggen, als de situatie dat vereist. Ook voor de afvoerleiding van de waterontharder kiest een installateur telkens de beste optie. En zo zijn er nog tal van voorbeelden die we kunnen noemen. Met een erkend installateur bent u zeker van het beste advies voor uw situatie.

Erkend installateur gezocht? Neem contact op

Bent u overtuigd van de voordelen van een waterontharder? Neem dan snel contact met ons op. Wij stellen u dan een installateur uit uw buurt voor die bij u langskomt om het toestel te plaatsen. Makkelijk, snel en efficiënt!

Laat u de installatie liever over aan uw eigen loodgieter? Ook dat kan perfect. Uw loodgieter kan de toestellen van Hydro@Home bestellen via onze verdelers.