|

Onze klanten bevestigen: “Een waterontharder installeren is een uitstekende beslissing”

onze klanten bevestigen een waterontharder kopen is een uitstekende beslissing

Dat het een wereld van verschil maakt of er hard of zacht water uit uw kraan stroomt, schreven we al vaker. Maar het is pas als u zélf een waterontharder in huis haalt dat u ervaart wat dat werkelijk betekent. Het gezin van Lieve De Geeter kocht lang geleden al een waterverzachter van Hydro@Home, terwijl het gezin van Ralf De Wolf er vorig jaar een in zijn woning installeerde. Beide zijn ze bijzonder tevreden over hun investering.

Wég met alle kalk

Haar wastafel en gootsteen schoonhouden was voor Lieve uit Brakel vroeger een groot probleem. “Sinds mijn man en ik een waterontharder hebben, is dat volledig opgelost. Letterlijk: nu is er aan onze kranen helemaal geen kalkaanslag meer te merken. Ook blijft er geen zeep meer kleven, zien de leidingen minder af, enzovoort. Het verschil met vroeger is echt groot.”

Behalve leidingwater gebruiken Lieve en haar man ook water uit hun regenput. “Om het toilet door te spoelen is dat ideaal”, zegt Lieve. “Maar we hebben gemerkt dat je voor de was toch echt leidingwater nodig hebt. En dan is het zeker nuttig om te investeren in een waterontharder. Je dure toestellen gaan dankzij een waterontharder namelijk veel langer mee.”

Een waterontharder kopen als nuttige investering

Ook Ralf uit Oudenaarde ziet een waterontharder vooral als een investering in de toekomst. “Mijn vrouw en ik verwachten een eerste kindje en zijn volop bezig met de verbouwing van ons huis. Omdat we niet willen dat onze nieuwe huishoudapparaten snel kapotgaan, hebben we ongeveer een jaar geleden een waterontharder laten installeren. Hier in onze gemeente zit er namelijk heel veel kalk in het leidingwater. We konden dat goed merken aan onze glazen douchewand die snel wit werd. Een vriend heeft ons dan aangeraden om een waterverzachter te kopen.”

De keuze voor een toestel van Hydro@Home was snel gemaakt. Een collega van Ralfs vrouw had namelijk een aantal verschillende merken tegen elkaar afgewogen. “Qua prijs-kwaliteit bleek dit de beste keuze. We hebben trouwens net een onderhoudsbeurt achter de rug en die is heel vlot verlopen. Niet alleen de toestellen van Hydro@Home zijn dus van hoge kwaliteit, ook de service is uitstekend”, meent Ralf.

Bent u ook geïnteresseerd om een waterontharder te kopen en te genieten van de vele voordelen van zacht water? Neem snel contact op voor meer informatie.