|

Waarom een Hydro@Home waterontharder een échte aanrader is, een installateur aan het woord.

Hydrosoft 100M waterontharder detail

Corné Keustermans is zaakvoerder van Badkamers Keustermans. Als gediplomeerd loodgieter heeft hij heel wat ervaring met de schadelijke gevolgen van kalk. Maar toen hij Hydro@Home leerde kennen, vond hij daar meteen de oplossing voor.

Gemiddeld 25 kilogram kalk per jaar

Volgens de berekeningen van Corné kan een gezin gemiddeld zo’n 25 kilogram kalk per jaar uit haar waterleidingen halen. De precieze hoeveelheid verschilt natuurlijk van gezin tot gezin en is onder meer afhankelijk van hun waterverbruik en de waterhardheid in de regio, maar meestal is een waterontharder dus geen overbodige luxe. De nadelige gevolgen van kalk zijn immers maar al te gekend bij Corné en zijn collega-loodgieters:

  • Rendementsverlies en een verkorte levensduur van verwarmingstoestellen, waardoor u een hogere energierekening krijgt,
  • Lekkende kranen,
  • Verstopte douchekoppen,

Een waterontharder kiezen

Omdat er heel wat exemplaren op de markt zijn, is het als particulier niet altijd makkelijk een keuze te maken. De belangrijkste factoren waarop u zich kunt baseren:

  • De totale kostprijs van de waterontharder, die u berekent door de aankoopprijs en het verbruikskosten (water, zout en elektriciteit in het geval van een elektrische ontharder) op te tellen.
  • De kwaliteit van het product en de garantie die u erop krijgt.
  • De afmetingen van het toestel. Indien uw badkamer al geïnstalleerd is, vermijdt u natuurlijk liever breekwerken om een ontharder te plaatsen.
  • De dienst na verkoop.

Daarom kiest Badkamers Keustermans voor Hydro@Home

Hydro@Home beantwoordt volgens Corné aan al deze factoren. Zo noemt hij onze waterontharders “een investering die zichzelf terugverdient” dankzij de lage verbruikskost. Voor hem als loodgieter is Hydro@Home een uitstekend product dat makkelijk te installeren is. Niet alleen omdat we opleidingen voorzien, maar ook omdat onze ontharders compact zijn. Bovendien sturen we onze eigen monteurs na om het toestel perfect naar uw wensen in te stellen. U betaalt daarvoor geen meerkost. De doorslaggevende factor? U geniet vijf jaar garantie op een 100% Belgisch product. Kwaliteit waarover Badkamers Keustermans zeer te spreken is!

Meer over Badkamers Keustermans via www.badkamerskeustermans.be